Castellano
Castellano
Sistemes de Depuració d’Aigües per a la seva cuina

Pensi només de quantes maneres utilitza l’aigua a la seva cuina cada dia, per cuinar, netejar, beure i fer gel, son només uns dels pocs usos. ¿No hauria de ser l’aigua incolora, inodora i lliure de contaminants?
Amb els sistemes de depuració que BRAMM li ofereix per a la cuina de casa seva, vostè pot obtenir precisament això: els seus aliments tindran millor gust amb aigua més neta. Sense anomenar els diners que estalviarà amb menys sabons per a la neteja.

Els sistemes de tractaments d’aigua que li oferim seran instal·lats acuradament i fora de la seva vista, sota l’aigüera de la cuina, per a la seva conveniència. Els nostres sistemes d’aigua per beure son tot el que vostè necessita per a un’ aigua neta, de millor gust, amb una diferència que podrà notar en cada plat net i cada tassa de cafè.

La tassa perfecte? El secret d’una cafeteria gourmet es que l’ingredient bàsic sigui un’aigua de qualitat: clara i neta.

Una diferència que notarà
• Els cafès, tes i sucs amb millor sabor
• Els aliments cuinats tindran un gust més natural
• Els glaçons de gel més transparents, sense gust i més atractius
• Els plats i vasos brillants, sense taques d’aigua.

El cafè i el te son 99% aigua, el gel es 100 % aigua, els sucs son 80-85% aigua, les sopes son 50-80% aigua. L’aigua és l’ingredient principal a la seva cuina.