Castellano
Castellano
Aigua suau per a Rentades més Netes i Delicades

Vol conèixer el secret per estalviar diners quan es realitza una càrrega de roba?
Es senzill. Amb els sistemes de condicionament d’aigües que BRAMM ofereix tindrà l’aigua més neta i pura perquè els detergents ensabonin millor, el que significa que podrà utilitzar menys detergent. De totes maneres, els nostres condicionadors no son cap secret. Fa anys que oferim l’aigua més neta per a la seva llar.

Els condicionadors d’aigües fan molt més que simplement deixar la roba més suau i brillant. L’aigua condicionada ajuda a mantenir la roba en millors condicions durant molt més temps. També contribueixen a mantenir els electrodomèstics lliures de minerals i d’acumulació de contaminants que causen desgast.

Amb els sistemes de condicionament que BRAMM ofereix per a la seva cuina, vostè podrà tenir precisament això. Roba més neta i una llarga durada. L’aigua serà més pura. Per no esmentar els diners que estalviarà amb menys sabó per a la neteja.

Sistemes de Condicionament d’Aigües

L’aigua condicionada que BRAMM li ofereix fa un’ escuma d’acció més potent, rebaixant al 50 % la quantitat de detergent de cada càrrega de rentadora.

Amb els sistemes de suavitzat de l’aigua:

• La roba surt més neta i brillant, i és més suau al tacte
• L’acció rica en escuma significa que necessitarà menys detergent per càrrega
• L’acumulació de minerals es redueix, pel que els seus electrodomèstics tindran una durada més llarga.

“La nostra roba es més brillant i gastem molt menys diners en detergents”